Hudpleie

 • Classic Organic Facial – Klassisk ansiktsbehandling (75 min)

  Denne vitaliserende behandlingen byr på rens, peeling, utrensing, næringsrike oljer, ansiktsmaske og pleiende skulder, nakke og ansiktsmassasje. Produktene kombineres i henhold til din hudtype og aktuelle hudtilstand.

  En organisk hudpleieopplevelse som etterlater huden ren og klar med fantastisk glød.

 • kr 990,-

  Bestill time
 • Clear Skin Probiotic – Utrensende behandling (75 min)

  En oppfriskende og balanserende behandling for forskjellige variasjoner av blandnigshud. Etter en effektiv peeling utføres det en grundig dyprens og behandlingen avsluttes med revitaliserende maske.

  Du forlater behandlingen med en harmonisk og vakkert hud.

 • kr 950,-

  Bestill time
 • Calm Skin Facial – Pleiende ansiktsbehandling (75 min)

  Sensitiv og rosacea hud har stor nytte av denne behandlingen. Beroligende rene organiske ingredienser roer umiddelbart rødhet og styrker hudens toleranse mot ytre påvirkninger. Denne behandlingen inkluderer en mild, men effektiv enzympeeling, to pleiende masker og myk massasje.

  Huden etterlates ren, balansert med en jevn og klar hudtone.

 • kr 990,-

  Bestill time
 • Purely Organic Men Facial – Ansiktsbehandling for menn (75 min)

  En oppfriskende behandling som gjør huden din renere, klarere og mykere. En dyptvirkende eksfoliering og utklemming fjerner død hud og renser i dybden. Ansiktsmassasje løser opp spenninger i ansiktsmuskler og effektiv maske fornyer huden.

  Behandlingen gir deg en strålende ren og klar hud.

 • kr 990,-

  Bestill time
 • Artic Berry Peel And Peptide Illuminating treatment (50 min)

  Effektiv kjemisk peel- og peptidebehandling.

  Behandlingen er basert på arktiske planter, bær, enzymer og AHA syrer som sammen gir en kraftfull eksfoliering. Denne peelingen forebygger og jevner ut fine linjer og rynker samt bedrer elastisitet i huden. Den er effektiv ved problemer med pigmentering og acne.

  Huden får en fantastisk glød og blir ummidelbart klarere. Behandlingen passer alle hudtyper, også sensetiv hud og rosacea.

 • kr 790,-

  Bestill time
 • Strong AHA Fruit Pulp Glycolic Peel & Paprika (50 min)

  Kraftig organisk glycolsyrepeeling med AHA/BHA-syrer & stimulerende chili.

  AHA Fruit Pulp Glucolic Peel sammen med chili løser opp døde hudceller og avgifter huden. Sirkulasjonen og oksygentilførselen i huden forbedres, hudstrukturen forfines og cellenes fornyelsesprosesser stimuleres slik at huden blir fastere, jevnere og strammere.

 • kr 790,-

  Bestill time
 • AHA Fruit Pulp Glycolic Peel (50 min)

  Høyeffektiv organisk glykolsyrepeeling.

  Denne peelingen løser effektivt opp gamle hudceller og eksfollierer huden i dybden. Huden får en forbedret struktur og aktiv stimulering av fornyelsesprosesser. Behandlingen avsluttes med en booster og en maske rik på C-vitamin og antioksidanter. Svært aktive ingredienser beskytter, gir glødende hudfarge og forbedrer elastisiteten i huden.

 • kr 790,-

  Bestill time

Japansk facelift

 • Japansk facelift – ansiktsmasasje med umiddelbart lifting effekt (90 min)

  Bindevevsmassasje, lymfedrenasje og spesielle japanske massasjeteknikker avspenner overanstrengte muskler i ansiktet, forbedrer flyt i lymfe, vekker til live blodkapillærer og starter naturlige anti-age prosesser i huden. Ansiktshuden får en ny vitalitet og glød samt et sunnere og strammere utseende. Denne massasjen reduserer stress og traumer som har satt seg i muskelvevet og gir mer energi til nakke, skuldre og ansikt.

  Muskeltonus i ansiktsmuskler har avgjørende betydning for vårt utseende. Overanspent mimisk muskulatur (som regel forårsaket av stress og traumer), ansamlinger av overflødig væske, spenninger i nakke og hodebunn, alt dette er med på å skape et grunnlag til uønskede forandringer i ansiktet.

  Japansk facelift massasje jobber primært med spenninger i ansiktet og allerede etter den første behandlingen kan man se en forbedring.

  Med denne ansiktsmassasjen vil man ikke bare styrke hud, vev og muskler i ansiktet, men man også vil oppnå en fysisk og mental velvære generelt.

 • kr 890,-

  Bestill time
 • Japansk Stone Therapy – detox behandling med lifting effekt (75 min)

  En behagelig og avslappende behandling med varme jade steiner. I denne massasjen kombineres manuelle teknikker for avspenning av nakke-/skulderområdet, trykkpunkt massasje av hodebunnen og lymfedrenasje i ansiktet med jade steiner. Det er en meget avslappende behandling som fremmer lettere flyt av lymfe, reduserer hevelser under øynene og stimulerer drenasje av avfallsstoffer i ansiktet.

  Miljøpåvirkning, dårlige kosthold og bruk av syntetisk, tunge hudpleieprodukter er faktorer som er med på å skape opphopninger av avfallstoffer under huden. Slike opphopninger kan forårsake tilstopninger av lymfekanalene i ansiktet som da ikke klarer å filtrere og rense alt.

  Gjennom behandlingen brukes jadesteinene med spesielle massasjeteknikker som forbedrer blodgjennomstrømningen, stimulerer muskeltonusen og glatter ut linjer. Huden får aktiv drenasje, væskeopphopninger blir redusert og misfarging og poser under øynene blir mindre. Steinene brukes også til en myk polering som fjerner døde hudceller og fremmer glød i huden.

  Jadesteiner har en harmoniserende effekt på hele kroppen. Behandlingen hjelper med å gi slipp på stress, minske smerter og øke blod-og lymfestrømmen. Massasje roer ned nervesystemet og man får en følelse av dyp ro og avslapping.

 • kr 790,-

  Bestill time

Mikroneedling

 • Collagen Induksjon Therapi – kollagen stimulerende behandling (60 min)

  Formålet med behandlingen er å stimulere huden til å danne nytt kollagen i underhuden og på den måten fornye huden og forbedre hudstrukturen.

  Dette er en naturlig metode som stimulerer huden til fornyelse. Ved å forsiktig stikke bittesmå hull i huden ved hjelp av en mikronål (syltynn nål) stimuleres huden til å reparere. Reparasjon av huden skjer ved økt produksjon av kollagen og elastin som fornyer huden fra innsiden og ut. Huden blir strammere, fastere og mer elastisk som igjen minsker rynker og porer.

  Mange problemer som ikke kan hjelpes med overflatepeelinger kan ofte ha gode resultater av mikroneedling med Skinpen. Forandringer i huden, som for eksempel acnearr, har behov for en fornyelse i dybden. Når det kommer til hudaldring vil Skinpen behandling være super å kombinere med andre hudterapeutiske behandlinger.

  Etter behandling vil du bli varm og lett til medium rød (solbrentrød) i huden. Dette vil forsvinne i løpet av det første døgn, og man kan bruke make-up etter et døgn. Du bør bruke solfaktor og skal unngå soling en periode etter behandlingen.

  Skinpen-behandling er veldig effektiv for anti-age, for å redusere arr og hudskader og den forbedrer hudtone og tekstur. For et godt resultat anbefales det 5-6 behandlinger som kan gjentas hver 4-6 uke.

 • kr 1290,-

  Bestill time

Hårfjerning med voks

Profesjonelle og skånsomme behandlinger med Lycon kvalitetsvoks.
Jeg har mer enn 10 års erfaring innen voksbehandlinger. Markedets beste produkter, riktige teknikker og hygiene sikrer deg en profesjonell og trygg behandling.

Lycon Hot Wax egner seg spesielt godt for sensitiv hud. Den oppleves av mange som mindre smertefull enn andre typer voks. Det påføres et beskyttende lag olje på huden, slik at voksen omslutter bare hårene som skal fjernes. Dette forhindrer at voksen setter seg fast til huden. Etter behandlingen kjennes huden glatt og silkemyk.

Råvarer som naturlig harpiks, bivoks, aromatiske oljer og mineraler gir Lycon voks den gode kvaliteten som du vil kjenne igjen på huden.

Vipper/Bryn

Det er praktisk og pent med ferdig fargede vipper og bryn. Det forsterker dine egne trekk og gir et løft på blikket. Jeg bruker permanent sverte som er mild mot huden og som gir fin og varig farge.
Velstelte og velformede øyebryn kan få deg til se yngre og vakrere ut.

Selv om du alltid har hatt fin og jevn farge på dine bryn så falmer den med årene.

Å friske opp fargen kan gjøre en stor forskjell. Du får mer glans, dybde og mer jevnere farge. Du får en mer markert ramme for øyene dine.

Jeg merker at mange ikke ønsker å farge bryn på grunn av tidligere uheldige erfaringer.

Hår på bryn har individuell evne til å ta opp farge. Hos noen kan det ta 15-30 sekunder, hos andre må man vente i 10 minutter for å oppnå ønskelig resultat.

Jeg har langt erfaring i forming og farging av øyebryn. Jeg tester alltid hvordan fargen setter seg og rådfører meg med kunden underveis både når det gjelder fargen og utformingen.

I utformingen bruker jeg mild lavtemperert Lycon voks og pinsett.

En riktig form og farge på dine bryn forsterker din naturlige skjønnhet.

Massasje

Spesielt tilpasset terapeutisk behandling til generell avspenning og lindring av spesifikke problemer.

 • Klassisk massasje inkludert rens og ansiktsmasasje 110 min
 • kr 1300,-

  Bestill time
 • Aromaterapi 60 min

  ​En velgjørende og avslappende behandling med rene økologiske plante-essenser.

 • kr 890,-

  Bestill time